Със сребърна лъжичка съм роден
под знака Дева от Зодиака.
Имах шанс със Скорпион до мен,
да споделя виражите на брака.
Не знам какъв бе моят хороскоп,
и как нахлу в душата ми на пръсти.
С бедра, с гърди без фотошоп -
след нея трижди се прекръствах.
С изящна пластика от екзерсис,
с релеф и грация на антилопа.
Какъв по - хубав от това сюрприз,
че, претвори се в музата Калиопа.
Кармична връзка - един за друг,
живот в духовна симбиоза.
Признавам, нейна е заслугата
клиничен случай да сме, диагноза.
© Илия Станков Всички права запазени