16.09.2007 г., 23:06 ч.

НА ПЪРВОРОДНАТА МИ ДЪЩЕРЯ - СТЕФКА 

  Поезия
667 0 1
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,
РОЖБО, СВИДНА, МИЛА !
ОТ СВЯТО МЯСТО
ИДВАМЕ ПРИ ТЕБ.
ДАНО ТИ НОСИМ ЗДРАВЕ,
БЛАГОДАТ, КЪСМЕТ !

ОТ РОДОПСКИТЕ ЗВЕЗДИ,
ДО ЧУДНОТО МОРЕ,
РОЖДЕНИЧКАТА НАША,
НЕЖНО НИ ЗОВЕ...
И ПРЕГРЪДКАТА
НА МАМА, ТАТКО,
КАТО МОРСКИ БРИЗ,
ЩЕ ТЕ ГАЛИ СЛАДКО...

КРАСИВ Е ВСЕКИ МИГ
И ТОЗИ ХУБАВ ДЕН...!
СЕСТРИЧКИТЕ ПРИСТИГАТ,
СЪБРАХМЕ СЕ ЩАСТЛИВО,
СЪРЦЕ ДА СЕ РАДВА,
БЕЗКРАЙНО, КРАСИВО...!

ЛЮБОВТА НИ НЕЖНА
НЕКА С ОБИЧ ТЕ ДАРИ,
С КЪСМЕТ И НАДЕЖДА,
А ВЯРАТА ВСИЧКО НАРЕЖДА!

15.09. - ЧРД - 28 г.
( Кръстова гора - Варна)

© Елена Калчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??