22.03.2016 г., 21:19 ч.

На рамото ти белег ще оставя... 

  Поезия » Любовна
444 0 0

На рамото ти белег ще оставя...

 

На рамото ти ще оставя дълбок белег,

ще е малък, но нека да остане вечно там,

да си имаш нещо винаги от мене,

да можеш да ме видиш и усетиш, като си сам…

 

Точно там в ляво, малко над сърцето,

с устни и зъби ще ти оставя малък сувенир,

и върху него, когато капят сълзи от лицето

от солта за мене винаги да те боли…

 

Обещавам, че ще бъда много нежна,

но ако има малко кръв не се плаши,

един ден тази болка ще ти изглежда смешна,

на фона на онази, когато ме загубиш ти…

 

На рамото ти белег вечен ще оставя,

в символ на моментите ни тъй прекрасни,

като обещание, че няма да те забравя,

ще го целувам всяка нощ, докато не зарасне..

 

Аз от теб не искам нищо, искам само

тази малка лудост да ми позволиш,

аз искам няколко сантиметра на твоето рамо,

които за цял живот на мен да подариш…

 

На рамото ти на едно местенце много скрито,

ще оставя една малка част от моето сърце,

та когато друга: „Какво е това“ те попита,

да си спомниш, че принадлежиш на мен…

 

07.06.2015

© Радослава Михайлова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??