Хайде тръгвай,
защото мразя разделите.
Ако заплача
ще покажа колко съм слаба.
Не плачат
единствено смелите
и силата им
е тяхната голяма награда.
Тръгвай,
но затвори след себе си вратата,
за да не чуеш
как плачът ми отеква в тъмното,
но моля те,
вземи със себе си и самотата,
не я искам,
тя не ми е нужна.
Ще страдам
седмица,а може би две.
Надявам се,
че бързо ще те забравя.
Всеки е заменим
(дори и мъж като теб),
но знаеш ли,
така горчи от тази раздяла...
© Сияна Георгиева Всички права запазени