17.01.2010 г., 16:45 ч.

На разсъмване 

  Поезия » Пейзажна
844 0 5

Ражда утрото гледки красиви,

слънце къпе простора копнежно

и полюшват се макове диви,

от ветреца погалени нежно.


На разсъмване случва се чудо

и земята се къпе във свежест,

а небето шепти на тревите

и се ражда в душата надежда.


С всяко утро изпраща небето,

завладяваща, цветна магия,

с изгрев слънчев и вяра в сърцето,

да посрещнем деня си и ние.

             

© Евдокия Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??