20.08.2019 г., 12:20 ч.

На разсъмване 

  Поезия
528 4 3

Като майска роза, след дъжд разцъфтяла,

изгрев роди се в посивяло небе,

а ръцете ни сплетени с тебе

сляха любовта ни, пътя до тук извървяла.

 

Птица, леко с крилете, проряза овала

и душите ни тихо летяха със нея,

миг за който отдавна копнея,

но дори и на глас не бих назовала.

 

Вечността ни прикани във храма си,

приласка ни блажено невинни,

а денят се роди сред порой от мечти.

 

Тихо, нежно, почти без вълни

тъй морето посрещна ни рано,

подарило ни свят без злини.

© SMooth Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Благодаря за милите думи Ангелче! Благодаря, че сте прочели приятели и на тези от Вас поставили в любими! Усмихнат и позитивен ден
  • ...
  • Благодаря за любими!
Предложения
: ??:??