10.09.2011 г., 23:56 ч.

На ръба на света... 

  Поезия » Философска
898 0 4

Стоя на ръба на света,
силуетът ми танцува срещу мен,
ала дали и аз танцувам?

Облаците носят тишина,
песента ми някъде заглъхва
или просто спирам да я чувам?

Цветовете сякаш се менят,
пада дъжд и се търкаля,
не го усещам и не чувам.

Още будна, продължавам да
сънувам.

Да вървя по края, да поглъщам
нищото.
Да летя над рая, да разгръщам
скришното.
Сама под цялото небе,
сама над цялото море.

Без криле, сама в самището…

© Марина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??