Погледът ми мило те погалва
в дъха на твоята балада
и искра от него се разпалва,
за да ни дари с наслада
и един към друг сме устремени,
а пък чувствата у нас надничат –
казват си, че те са преродени,
чрез интимността си се обичат,
щом ръката ми към теб посяга
и така те прави да си волна,
но не спира, кръста ти пристяга,
от което ставаш ти доволна.
-На ръцете ти съм дала право
да обгръщат тялото ми здраво.
© Валери Рибаров Всички права запазени