16.04.2018 г., 13:51 ч.

На ръка разстояние 

  Поезия » Любовна
310 1 0

На ръка разстояние си

и на сърце в друга вселена;

като птица в небето

от свободата си запленена.

 

Кръжиш с неохота над мене -

да те достигна обаче не мога.

Протягам ръка високо към тебе,

в очите ти виждам тревога,

 

че може би в твоя свят ще пристъпя;

че крилете ти ще отрежа;

че в клетка студена ще те заключа...

 

На ръка разстояние си

и на сърце в различна вселена.

Че ме искаш кажи ми -

от игрите ти се чувствам уморена.

© Ника Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??