9.04.2008 г., 11:48 ч.

На сбогуване 

  Поезия » Любовна
722 0 6

Ти потегли натам, тъй самотен и сам,
без да кажеш, замина си просто.
И небето, което всъщност щях да ти дам,
се превърна в едно многоточие...
Ти си тръгна. Дори не погледна назад,
всъщност даже напред не погледна.
А на мен ми остави този делничен ад,
този ад аз да бъда последна...

Ти си тръгна. Отне всичко светло във мен,
и макар да съм толкова празна,
ти прощавам сега. Нека утре е ден,
в който просто да те намразя...

© Теодора Симеонова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??