17.05.2008 г., 6:37 ч.

''На седмото небе'' 

  Поезия » Любовна
631 0 0

           ''На седмото небе''

 

Знам едно приятно място,

което съм сигурен, че ще ти хареса.

Чувствата ни ще се слеят и ще е прекрасно,

моето сърце ще ти даде сега адреса.

                      А той е: На седмото небе да бъдем само с теб.

На седмото небе и да останем насаме.

На седмото небе, защото там отиват хора влюбени.

      Ние стеб не сме загубени, но сме влюбени.  

 

Сам скоро аз отидох, но времето си изгубих

и сега затова съжалявам, и постоянно се обвинявам.

Хайде, размисли и сега на мен решението си кажи -

искаш или не с мен да дойдеш.

 

© Кою Коев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??