7.01.2019 г., 9:34 ч.

На северния склон 

  Поезия
425 0 1

на северния склон
на нос Добра Надежда
заседна любовта
сред кукувича прежда
странно си мълчи обаче
гласът 
ѝ нежен не се чува

 

защо ли мислех - ще заплаче -
и няма повече да я сънувам

© Иванка Гичева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??