5.02.2019 г., 16:18 ч.

На шега, но със сериозан тон! Призив за смирение 

  Поезия » Гражданска
395 0 0
ГОЛЯМ РУМЕН /РАДЕВ/

/по "Малък Пенчо" на Петко Славейков/

Румене, млъкни!
Румен се дере.
Румене, поспри!
Румен пак не ще.

 

Румен е инат, 
Румен не разбира,
той е автомат,
друг го моделира.

 

Времето минава,
Румен се не спира
и си продължава
да ни провокира.

© Петър Петров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??