Feb 5, 2019, 4:18 PM

На шега, но със сериозан тон! Призив за смирение 

  Poetry » Civilian
399 0 0
ГОЛЯМ РУМЕН /РАДЕВ/

/по "Малък Пенчо" на Петко Славейков/

Румене, млъкни!
Румен се дере.
Румене, поспри!
Румен пак не ще.

 

Румен е инат, 
Румен не разбира,
той е автомат,
друг го моделира.

 

Времето минава,
Румен се не спира
и си продължава
да ни провокира.

© Петър Петров All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??