27.03.2015 г., 23:21 ч.

На сина ми 

  Поезия » Бели стихове
1135 0 2

Прекрасен ден, прекрасен ден,
синът ми в него бе роден.
В този ден се сбъдна моята мечта -
света поех в ръка.


Ухаеше навънка на цветя -
подранила беше пролетта.
Мрак вече бе покрил света,
но ти донесе лъч от светлина.

 

Нека, сине, Бог над теб да бди -
да те пази и закриля от беди.
Радост от сърцето да струи,
блясък винаги да има в твоите очи.

 

Знай не ще "царува" само радостта -
понякога ще има болка и тъга,
но твойте майка и баща
винаги ще подадат ръка!

 

Ти си на мама и на тате гордостта -
за теб ще преобърнем и света.
Безгрижно детството си изживей
и всички с обичта си сгрей!

© Джабула Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Сърдечно Ви бьагодаря, Елена! Прегръдки!
  • Много мило и вълнуващо!
    Как може човек да остане безразличен пред такава нежна обич, пред красотата на това човешко щастие!
    Прегръдка от сърце!
Предложения
: ??:??