23.12.2007 г., 12:05 ч.

На сина ми 

  Поезия
788 0 5

Моето малко момченце!

Колко мечти си събрал!

В тебе е сбрана надежда,

с тебе животът е цял.

 

Мисля си, знаеш ли колко

злобен, жесток е светът?

Мисля си имаш ли сила,

имаш ли злоба и хъс.

 

Сърцето ми тръпне в тревога,

душата ми цяла трепти.

Какво ли те чака след мене,

какви ли успехи, беди?

 

Но вярвам - пред теб е животът

и вярвам - велик ще си ти.

И пречки, и мъка, и бреме

аз вярвам - не ще те сломи.

© Грета Станчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??