19.10.2007 г., 0:13 ч.

На сина ми 

  Поезия
620 0 5

Хей, накъде вървиш?
И какво  ли търсиш, за какво гориш?
Хей, на какво се смееш?
Има блясък в теб, от щастие пламтиш.

Хей, супер си, да знаеш!
Леко неглиже, слънчево момче.
Хей, есента е цветна -
всяка багра виждам в твоето лице!

Хей, давай все така!
Не помръквай в облак, не потъвай в мрак.
Хей, имаш си дъга!
Даже в лошо време ще те радва пак.

Хей, нека да намериш
своето момиче, слънчево и то.
Хей, знам - ще те обича,
също като теб - цветно и добро!

© Мария Борисова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??