На сто процента нищо не е ясно,
на сто процента нищо не върви.
Пространството накрая става тясно
и губим се сред пясък и треви.
На сто процента нищо не е вярно,
в лъжата има истина дори.
На сто процента май е ненормално
да вярвам, че са хората добри.
На сто процента няма нищо скрито
и всяко ново има стара част.
Светът е като пукнато корито,
но е единствения дом за нас.
На сто процента няма да изчезне
искрата, дето Господ ни дари.
И нека сред космическата бездна,
като звезда сияйна да гори!
© Nina Sarieva Всички права запазени