5.08.2015 г., 0:09 ч.

На Светла - за светлината 

  Поезия » Друга
323 0 1

 

 

                         На Светла - за светлината

 

 

                           Винаги ще има светлина

                           и дори когато дебне мракът,

                           в тягостна, мъртвешка тъмнина,

                           малката звезда ще те очаква.

                           Пламъче от обич, в самота,

                           от вярата оставена - тя знак е.

                           Звездата малка. С нея радостта,

                           сред светлините, заедно сте чакали.

                           Ще ти протегне лъч, вместо ръка.

                           Ще се усмихне със запазения блясък.

                           Ще освети пътека към света.

                           По нея ти ще продължиш нататък.

 

           

            

 

 

             

© Виолета Томова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??