17.10.2006 г., 15:47 ч.

На сън... След сън... 

  Поезия
626 0 8

Събудих се във сълзи цялата,
тотрепвах, като тъжен лист...
На сън съм плакала, че теб те няма,
а той без теб бе тъжен, пуст.
На сън шептях, че те обичам,
че липсваш ми дори в съня.
Опитвах се да се усмихвам,
но леех сълзи в самота...
Погледнах утрото, засмях се,
било е сън. И теб те има!
И радостно редях... изписах,
и теб и себе си във стих.
Щастлива съм, че теб те има!
Че ти си обич и живот! 
Чрез теб в душата ми поникна
красиво цвете от любов!





© Евгения Тодорова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??