14.04.2009 г., 10:28 ч.

На тате 

  Поезия » Друга
742 0 1

На тате

 

Днес си тук, а утре те няма.

Днес имаш някого, а утре шокираща промяна.

Не губиш, а ти бива отнето и не друго -

само най-милото на сърцето.

 

Разяждаща рана,

със сълзи я лекуваш,

че ти минава се преструваш.

Времето чакаш да ти помага.

Затова, че си оцелял, самотата е награда.

 

Съжаление не прося, то не възкресява.

Прегръдката на приятел мъката намалява.

Задушаваща болка гърдите ми стиска,

и мен да убие животът иска.

 

С липсата трябва да свикваш,

на пустотата напук да се усмихваш.

Сълзите капят като пролетен дъжд,

а в душата буря съсипва те изведнъж.

 Почивай в мир, тате!

 

12.04.2009 г.

 

© Станислава Симеонова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??