27.12.2019 г., 10:07 ч.

На татко 

  Поезия » Философска, Друга
596 0 3

НА ТАТКО 

 

Какво бих написала за татко ли?!
Тук е, но го нямаше... 
няма го и сега...
Живее в сърцето ми, въпреки че
сам пожела да е далече...
Баща е на много... 
"други" деца...
А неговите, така и не го дочакаха.
Дали още очакват да се върне?
Не знам.
Аз все още го чакам на прага,
като малко дете...
Никога няма да се откажа!
Той ме научи,
да не деля хората по друго,
освен по душа и сърце. 
Счупи всички рамки на общоприетото,
смаза и заклейми клишетата.
За татко, какво бих написала!?
Нищо друго, само... 
Обичам го!


©Екатерина Глухова 

26. Декември 2019г.

© Екатерина Глухова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??