30.05.2008 г., 0:32 ч.

На теб 

  Поезия » Любовна
549 0 0
Не ме е грижа за другите около мен,
не ме интересува какво си мислят те за теб,
не ме засяга дали ни съдят или не,
искам само теб да имам, а ти пък - мен!

В мига, в който те видях, се почувствах жена,
срещнала отредения й от Бога мъж.

Погледни ме и ще видиш любовта,
докосни ме и ще усетиш страстта!
Целуни ме, за да вкусиш сладостта,
прегърни ме, за да почувстваш нежността!

Ти си този, който винаги съм чакала,
ти си мъжът, показал ми, че и аз имам сърце
и кръв, бушуваща, когато съм около теб.
Ти си въздухът, без който не мога да живея.

По очите ти личи, че не съм ти безразлична;
в моите погледни и разбери, че ти си светът за мен!
Не искам друга да срещнеш и нея да обичаш,
искам само мен да помниш, обичаш и желаеш,
само мен да целуваш до забрава.


Гр. Хасково
16.08.2006 г./20:22 ч.

© Мечтателка Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??