17.01.2017 г., 11:32 ч.

На теб, мила! 

  Поезия » Любовна
294 1 0

Роза с чуден аромат –

туй си ти,

най-хубава в цял свят,

най-хубава от моите мечти.

 

Помня твоята прекрасна коса,

като кадифе нежна,

свежа, като утринна роса,

но дели ни бездна...

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??