Jan 17, 2017, 11:32 AM

На теб, мила! 

  Poetry » Love
323 1 0

Роза с чуден аромат –

туй си ти,

най-хубава в цял свят,

най-хубава от моите мечти.

 

Помня твоята прекрасна коса,

като кадифе нежна,

свежа, като утринна роса,

но дели ни бездна...

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??