2.06.2006 г., 12:07 ч.

На теб мили мой 

  Поезия
1146 0 2

Забравиха устните какво е целувка,
забрави сърцето какво е любов,
забрави душата ми как се обича,
на теб, мили мой, сега тя прилича.

Очите ми празни животът презират,
ръцете ми никой до мен не откриват
и вече не мога дори да отричам,
на теб, мили мой, отдавна приличам.

Не помня пожарите в мен потушени,
не помня искриците в мен загасени,
не помня, че някога аз те обичах,
на теб, мили мой, на теб заприличах...

© Мартина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??