1.11.2007 г., 14:55 ч.

На теб ще пея хваление 

  Поезия
813 0 3

На Теб ще пея хваление

 

Ще Те славя, Господи,

с цяло сърце

На Теб ще пея хваление,

за моето чудно спасение.

 

Гневът ти е толкова кратък,

след миг отминава от мен.

Милостта ти е толкова вечна,

по милост сега съм спасен.

 

На Тебе, Господи, ще упова,

от нищо няма да се убоя.

Дори и в долината на смъртта

пак след Тебе ще вървя.

 

Защото Ти Си ми прибежище,

Ти си моя канара,

на която аз живота си

бих желал да съградя.

 

Славете Го всички народи,

славете Го, защото е благ.

И нека всеки Го познае,

и нека всеки тук да се покае. 

© Христина Семовска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??