3.11.2019 г., 22:50 ч.

На тебе 

  Поезия » Любовна
647 0 0

на Ф. 

 

На тебе

съм поръчала усмивка :),

да ме притоплиш

в тази нощ...

когато ще умирам 

бавно...

изстинала

на пътя- 

в любовен зов...

За нас ...

 

В тихото ...

ще ти разкрия тайна - 

и клечка от кибрит ще пална ...

една мечта ще отлети

С разкъсани одежди ...гладна ...

за мъничко любов - 

и две / три капки нежност , 

в архива от лъчи

ще ти нашепна 

колко много обич ...

Носят моите очи ...

 

Но можеш ли да 

виждаш

под лустрото на суетата?

Как боли -

когато си отхвърлил

Уют небрежно?

Ведно с морски порив

за незнайни ширини...?

 

 

 

 

 

 

 

© ДМ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??