на Ф.
На тебе
съм поръчала усмивка :),
да ме притоплиш
в тази нощ...
когато ще умирам
бавно...
изстинала
на пътя-
в любовен зов...
За нас ...
В тихото ...
ще ти разкрия тайна -
и клечка от кибрит ще пална ...
една мечта ще отлети
С разкъсани одежди ...гладна ...
за мъничко любов -
и две / три капки нежност ,
в архива от лъчи
ще ти нашепна
колко много обич ...
Носят моите очи ...
Но можеш ли да
виждаш
под лустрото на суетата?
Как боли -
когато си отхвърлил
Уют небрежно?
Ведно с морски порив
за незнайни ширини...?
© ДМ All rights reserved.