14.12.2007 г., 20:29 ч.

На Ти с живота 

  Поезия
1572 0 33

Пречиствам се в сълзите

на изживяно в тебе.

През нощите гризеш ме.

Посрещам утрини

без чувство за вина.

Спасявам се във кътчета

невидими за тебе.

Моментите ти тъмни

пресъздавам в светлина.

Аз се раздавам.

Ти крадеш от мене.

Оглеждам се в звездите.

Пречупваш ме

през призмата

на твоите огледала.

Все още вярващи

летят мечтите ми...

Ти връщаш ми ги без крила.

Понякога оставяш ме без сила.

Повярвай,

лесно няма да се дам.

За тебе смъртна съм.

Но ти си даден заем .

На тялото.

Душата  ми е част  от вечността.

 

© Мариета Вълчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??