25.02.2018 г., 10:06 ч.

На топло 

  Поезия » Свободен стих
486 0 6

Не сме богати, но не сме и бедни

нещо средно

не сме умни, но не сме и глупави

нещо средно

не сме красиви, но не сме и грозни

нещо средно

не сме работливи, но не сме и мързеливи

нещо средно

не сме гениални, но не сме и бездарни

нещо средно

не сме бездушни, но не сме и равнодушни

нешто средно

така ни минава живота

пак там 

в средата,,,,,,,,,,,,,,

на това се казва да стоиш

да стоиш

а не

да  блестиш

 

© Румяна Друмева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??