Feb 25, 2018, 10:06 AM

На топло 

  Poetry » Free verse
487 0 6

Не сме богати, но не сме и бедни

нещо средно

не сме умни, но не сме и глупави

нещо средно

не сме красиви, но не сме и грозни

нещо средно

не сме работливи, но не сме и мързеливи

нещо средно

не сме гениални, но не сме и бездарни

нещо средно

не сме бездушни, но не сме и равнодушни

нешто средно

така ни минава живота

пак там 

в средата,,,,,,,,,,,,,,

на това се казва да стоиш

да стоиш

а не

да  блестиш

 

© Румяна Друмева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??