27.12.2006 г., 1:12 ч.

На този ден  

  Поезия
712 0 9
На този ден подаръци не искам!
Най-скъпият,за мен това си ти!
Ръцете ти - бижу изискано,
очите ти - диамантен блясък ги гори!
На този ден не искам обещания
и клетви, отричащи раздяла.
Раздели много, срещи, разкаяния,
нали сега съм тук и истинска, и цяла.
На този ден аз искам само,
глътка обич, нежност, топлина.
Единствено така ще знам, че съм ти дала,
макар и малка част от моята душа!



Макар,че Коледа мина,аз ви пожелавам много радост, щастие, късмет, любов и продължавайте да творите, това е незаменимо богатство!

© Сияна Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??