10.10.2009 г., 17:48 ч.

На вас 

  Поезия » Друга
489 0 1

Дойде моментът да ти споделя

моята болка и моята тъга.

Моята благодарност и моите сълзи да обясня,

защото няма от теб по-добра!

 

Ти си човекът, който ме отгледа с най-сладката обич -

майчината!

Ти си жената, която е споделила с мен толкова нощи обляни в плач

толкова болка в тишината.

И днес аз искам с този стих да ти благодаря -

няма по-скъпоценна обич от майчината!

Няма по-сладко нещо от това да съм си вкъщи до вас.

Мамо, татко, на вас дължа всичко аз!

 

И когато ви боли,

то нека тази болка мен удари.
Нека аз да износя на раменете си тежестта,

нека аз платя висока цена,

нека с каквото трябва се простя,

но нека хората, на които живота си дължа,

да забравят какво е болката!

© Ивелина Цветкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??