Дойде моментът да ти споделя
моята болка и моята тъга.
Моята благодарност и моите сълзи да обясня,
защото няма от теб по-добра!
Ти си човекът, който ме отгледа с най-сладката обич -
майчината!
Ти си жената, която е споделила с мен толкова нощи обляни в плач
толкова болка в тишината.
И днес аз искам с този стих да ти благодаря -
няма по-скъпоценна обич от майчината!
Няма по-сладко нещо от това да съм си вкъщи до вас.
Мамо, татко, на вас дължа всичко аз!
И когато ви боли,
то нека тази болка мен удари.
Нека аз да износя на раменете си тежестта,
нека аз платя висока цена,
нека с каквото трябва се простя,
но нека хората, на които живота си дължа,
да забравят какво е болката!
© Ивелина Цветкова All rights reserved.