3.08.2007 г., 9:10 ч.

НА ВЕЗНИТЕ НА МОЯТА СЪВЕСТ 

  Поезия
618 0 8
 

От църква щом се върнах,

Трапеза подредих,

В сайта аз надзърнах

И стихче  съчиних.

Самотна чаша вино

На масата стои,

Живота, като кино,

Пред мене се върти.

Замислям се за злото...

Чертата  му изтеглям

И мислено, с доброто,

На везна прИтеглям.

Доброто натежава.

Бог грешките прощава

И който се надява,

със Любов дарява.

© Нели Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??