Aug 3, 2007, 9:10 AM

НА ВЕЗНИТЕ НА МОЯТА СЪВЕСТ 

  Poetry
659 0 8
 

От църква щом се върнах,

Трапеза подредих,

В сайта аз надзърнах

И стихче  съчиних.

Самотна чаша вино

На масата стои,

Живота, като кино,

Пред мене се върти.

Замислям се за злото...

Чертата  му изтеглям

И мислено, с доброто,

На везна прИтеглям.

Доброто натежава.

Бог грешките прощава

И който се надява,

със Любов дарява.

© Нели All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??