30.06.2015 г., 11:27 ч.

На всички конници 

  Поезия » Гражданска
459 0 5

 

НА ВСИЧКИ КОННИЦИ

 

Всеки яхнал своя кон
и го шпори безпощадно
с брони, никел и клаксòн
бори чувство стадно.

Всеки мястото зове
Свое и Изконно
бързо смята две по две
и се ръга безпардонно.

Всеки тук е тарикат
шмекер и хитрец е,
та от нази тоя свят
бързо отърве се.

© Атеист Грешников Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??