Jun 30, 2015, 11:27 AM

На всички конници 

  Poetry » Civilian
456 0 5

 

НА ВСИЧКИ КОННИЦИ

 

Всеки яхнал своя кон
и го шпори безпощадно
с брони, никел и клаксòн
бори чувство стадно.

Всеки мястото зове
Свое и Изконно
бързо смята две по две
и се ръга безпардонно.

Всеки тук е тарикат
шмекер и хитрец е,
та от нази тоя свят
бързо отърве се.

© Атеист Грешников All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??