13.11.2017 г., 8:34 ч.

На Задушница 

  Поезия
683 4 11

Ще седна на маса с мъжа преди мен,
обичал те силно до края.
ще пием ракия и две този ден –
дано позволено е в рая.

 

И ще му кажа, че ти си добре.
Заедно, друже, стареем.
За помен, приятелю! Пием на екс
за нашата обич. За Нея!

 

Знам, че е малко в годината ден
и връзката с теб изстива,
но е достатъчна памет за мен –
с теб е била щастлива!

 

Пием на екс за помен, приятел, 
а живите нека да знаят –
Бог във живота ни ви е изпратил, 
заедно да го играем!
04. 11. 2017 г.
Русе

© Румен Ченков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??