4.02.2018 г., 21:50 ч.

На завет 

  Поезия » Гражданска
348 0 0

                                            на людоблизците

 

Ах,

      Вие

             лакеи,

                        мръсници

                                            разни,

заели

          платените

                             и

                                топлите

                                              места,

защо

         се

             мъчите

                            с

                              главите

                                             празни-

да

    обърнете-

                     ей

                          тъй-

                                  наопаки

                                                света..!?

 

 

1974г.

Сливен                                                       Шани

 

© Шани Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??