Аз няма да те взема,
с ръце да те прегърна,
с нозе да те догоня,
с очи да те откъсна.
И няма да те гледам
и няма да те търся,
не беше твърде тъмно,
но беше твърде късно.
И ти не съжаляваш
и аз не съжалявам,
нелепо е да помним
затворените рани.
© Аспарух Любенов Всички права запазени