17.06.2008 г., 16:28 ч.

Начинът, по който ме обичаш... 

  Поезия » Любовна
875 0 8

               Посветено на човека, когото обичам повече от всичко...

 

Начинът, по който ме обичаш...

                            

Обичам...

Безкрайната палитра розов цвят...

Когато ме помилваш. Реалност с илюзия се слива!

Изпълнен с нежност свят..

Изгрев. Залез. По теб омаяна. Искрящ диамант...

... Сърцето от чувства прелива!

 

Още повече обичам...

Всяка секунда наслада!...

За миг удоволствие като това - дала бих всеки спомен дори най-ценен...

Желая устните ти.... да нямат пощада...

И през нощта с теб да бъда,

да те чувствам до мен под воала копринен и ленен...

 

Обожавам...

Начинът, по който ме докосваш...

Сладък като конфитюр... С панделка и дантела...

В кутийка от обич...

Събрала най-прекрасните трепети... С аромат на вишна и канела...

© Андреа Емилова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??