Посветено на човека, когото обичам повече от всичко...
Начинът, по който ме обичаш...
Обичам...
Безкрайната палитра розов цвят...
Когато ме помилваш. Реалност с илюзия се слива!
Изпълнен с нежност свят..
Изгрев. Залез. По теб омаяна. Искрящ диамант...
... Сърцето от чувства прелива!
Още повече обичам...
Всяка секунда наслада!...
За миг удоволствие като това - дала бих всеки спомен дори най-ценен...
Желая устните ти.... да нямат пощада...
И през нощта с теб да бъда,
да те чувствам до мен под воала копринен и ленен...
Обожавам...
Начинът, по който ме докосваш...
Сладък като конфитюр... С панделка и дантела...
В кутийка от обич...
Събрала най-прекрасните трепети... С аромат на вишна и канела...
© Андреа Емилова All rights reserved.