17.02.2011 г., 0:30 ч.

Над дъгата 

  Поезия
973 0 13

 

 

Седемцветна магия рисува в небето

две майчини чудни очи.

Затварям очи и политва сърцето

подир първите детски сълзи.

Първи глътки отпива Животът

и усмихва се в синьо, нали?

В края на старото слагаме точка,

бързат усмихнати новите дни.

Първа радост разлива в душата

седем по седем на брой цветове.

Хукват в приказен бяг сетивата

и небето грейва в цветно море.

Искам с ръка да докосна дъгата,

скрила толкова Обич за мен.

Две любящи очи –

моите седем единствени цвята,

струйки от първите детски сълзи.

Бърза Животът и в шепичка Свята,

стиска ключето към новите дни...

 

Кирил Палачоров, 29.05.2010, Бургас  02.02ч.

© Кирил Ганчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??