20.07.2018 г., 1:38 ч.

Над свещичките 

  Поезия » Друга
332 0 0

 

Поредната рождена свещ угасна...
А милионите желания напират.
Детето в мен не иска да пораства.
И вход за нови приключения намира!

 

Посоката е слънчева – завихря
с попътен вятър моите криле...
В магията космична вярвам упорито

и крачи радост в съдбовно дефиле...

                          © Павлина Петрова
 

Послепис:

Уж всичко беше ясно, а се върнах в себе си... към неизвестното...

                                                                                                 ПП

© Павлина Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??