4.02.2009 г., 19:07 ч.

Надежда 

  Поезия
671 0 1
Пак неистови борби за живот достоен.
Несправедливостта във мене сътвори
ненавистта към хората.
Любовта дали ще промени
възгледите, затвърдени с времето.
Озлоблението искам да забравя,
но уви...
ще трябва да отричам себе си.
Аз чувствах се сама и изоставена,
отблъсната, неоценена и забравена.
С любов ако ще се спася,
любов искам и любов ще дам...

© Полина димова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??