18.02.2010 г., 22:45 ч.

Надежда 

  Поезия » Гражданска
486 0 0

Днес всички се опитват

на главата ми да се качат,

но аз със бодър дух

им казвам да си помълчат!

 

Днес е ден, в който

всеки си изважда яда навън,

но аз си пазя силата

и им обръщам гръб...

 

И знайте, хора, едно,

когато денят не ви върви,

просто се усмихнете

и ведро си кажете - има и утре!

 

А утре останете,

с надеждата една,

че светът ще стане по-добър

и всичко ще бъде мир!

© Ребека Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??