9.06.2016 г., 18:28 ч.

Надежда 

  Поезия » Любовна
784 1 0

Ти донесе най-чистата надежда,

дори не зная от къде се появи.

Всяка светлина към теб отвежда

моите изгубени мечти ... 

 

Ти си слънчев лъч през зима,

промъкваш се в моята душа

и не знайно как я взимаш

и я топлиш тайно през нощта.

 

Ти си като бистър ручей,

измиваш всякаква тъга,

озаряваш ме с усмивка и 

пак ми се танцува под дъжда.

 

Ти си моят безкраен небосвод,

а сърцето копнее да лети ... 

Ела, вземи ме, отведи ме 

и ще те науча да летим!

© Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??