31.08.2017 г., 8:38 ч.

Надежда 

  Поезия » Любовна, Друга
489 0 1

Кокичето през зимата ще цъфне, 

по пътя пак безкрайно ще вървим

и някой тиха радост ще ми вдъхне,

към бъдещето пак ще полетим.

 

И лятна песен силно ще звучи,

смъртта с ръка не ще да ни докосне,

гласът ми никога не ще да замълчи,

душата ми със стъпка ще порасне.

 

От стихосбирката "Пътят" 1997

© Тодор Василев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??